февруари 2021 – ДГ Веселушко
Меню Затваряне

Месец: февруари 2021

Новини

ДГ „Веселушко“ отбеляза 148 г. от гибелта на Васил Левски

Тази година се навършват 148 години от гибелта на Васил Иванов Кунчев. Седмицата бе посветена на Апостола, всички групи от детската градина „Веселушко“ взеха участие….…