СНИМКИ НА ДЕТСКИ КЪТ ВЕСЕЛУШКО - ДГ Веселушко
Меню Затваряне

СНИМКИ НА ДЕТСКИ КЪТ ВЕСЕЛУШКО

От Пролетта на 2021г. децата на ДГ „Веселушко се радват на нови детски площадки,осигурени по „Програма за реновиране на детски и спортни площадки в детски ясли, детски градини и училища в Община Бургас“